duminică, 22 mai 2011

A bug's life, deer chasing & co.

Life is a funny, funny thing, you know?
         At first it seemed like a weird thing to do, now it's just plain normal (seriously, not really). Vremea extrem de instabila, sandalele, iarba, gandacii, caprioarele si compania placuta au fost acolo sa dea o nota speciala zilei. Foarte speciala. 
          E amuzant (in special pentru spectatori) sa urci dealul cu un ghiozdan mare in spate, sa ajungi intr-un loc linistit,vizitat de caprioare si sa porti conversatii semi-profunde pana cand... disaster strikes. O rapaiala de 5 minute, urmata de alta de jumate de ora. Coborarea prin padure cu o patura in cap, pe post de umbrela. In sandale. Life really is a funny, funny thing :)).

          Un set de fotografii cu ocazia primei escaladari a Dealului:





It's a buggy, bug world. (Click pentru full view.)

Linistea si natura sunt un context deosebit pentru o lectura placuta. Niste citate ce am avut placerea sa le descopar in locul idilic care pare sa ma atraga constant:

"Abia acum incepe iadul. S-a taiat capul viperei, iar veninul se imprastie acum in tot corpul."

"Traim zapaciti intre noi, cu sperante ucise inainte de a se naste, ca spicele de grau ce mai rasar aiurea, inghitite apoi de trupul vartos al neghinei. Fragmente de omenie, cioburi de lumina, ce se retrag indata ce ne apropiem de ele."

"A vorbi despre Omul Frumos in contextul in care traim, intr-o lume mutilata, a omului urat, intr-o lume schilodita, intr-o lume confuza, pe care, iata, o gustam din plin, ce provocare extraordinara!"
Dan Puric- despre Omul Frumos




P.S. Ati vazut pestisorii? :)) 

2 comentarii:

  1. luv it :) you're getting better with each day :) pozele sunt oricum incredibile, iar citatele completeaza masterpiece-ul tau :D ############# ##### ##### ### ##### PS: I See No Fish :P :P :P

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) am gasit pestisorii :P dar de fapt sunt piranha, vor sa-mi manance mouse-ul :))

    RăspundețiȘtergere